Produk
JOY mangrupikeun produsén profésional pikeun taman cai inflatable, tenda inflatable sareng airbag stunt saprak 2001.
Produk utama kalebet slide cai kembung, taman cai ngambang, niup tenda, olahraga inflatable, airbag stunt, iklan inflatable, jsb.
MACA DEUI
Pvc racc resting kémping hotél hotél anu jelas

Pvc racc resting kémping hotél hotél anu jelas

Umur A hawa luar PENawan tangkal kongration mewah hotel anu menacak panyerapat kristal pikeun dijual. Produsén Profés Présidén Tekolah Profession ngahasilkeun kacilakaan anu jelas kualitas luhur. Kenangan kalemburan jelas Sibi aplikasi multi sapertos kémping, hotél, kajadian pésta. Kami tiasa jelas ngabersihan tenda kamping dina ukuran anu béda, wilujeng ngahubungi kami, ngélék tamaan inflatelly pikeun dijual.
Kenamat Airtle Gruble Grind

Kenamat Airtle Gruble Grind

Tenda Pendat Bikel Kabagjaan inflatable ngahasilkeun sagala jinis infachable airtight pikeun palanggan di sakumna dunya. Upami anjeun kasohor ngabenerkeun kanggo kémutan, gratis bebas ngontak kami, tendén ribut inflate pikeun dijual.
Kacindle Gracle Gracle Gruble Gruble Balef Lalon pikeun Kemah

Kacindle Gracle Gracle Gruble Gruble Balef Lalon pikeun Kemah

Kemah Pendat Gracle Gremical Spour Kabin gelembung aliran infatasi dijual pisan di pasar internasional sareng kasatial sareng seueur konsumén. Éta gaduh kagunaan multi, sapertos keunangan Baluna kanggo kamping hejo anu ngaganggu, saju hungkul, sareng sajbrah tiasa ngahubungi kami pikeun nampi harga.
Sepi Bowboard Airbag Pad Kasalametan Leb

Sepi Bowboard Airbag Pad Kasalametan Leb

Kantong salju salju. Kursus Udara Pisan Langsung Luncat + HTTPS: //www.bwarvatif.com
Kustomisasi
Perencanaan: Syarat customer atosan sareng pikahariwangeun; Ngadegkeun gaya, warna, ukuran, karya produk sareng anggaran customer; Numutkeun sarat sareng masalah customer, ngabahas arah kabisa atanapi draf.
Solusi: Jieun gambar 3 D gumantung kana sarat palanggan; Nangtukeun solusi sareng ningkatkeun; Ngahasilkeun urutan produksi kalayan catetan khusus ngeunaan solusi.
Manufaktur: Numutkeun kana urutan manufature pikeun ngagambar gambar sareng manufature; Tuturkeun jadwal produksi sareng nyandak pidio anu aya hubunganna pikeun palanggan mastikeun; Nguji produk sareng cokot pidéo salami tés.
Saatos Jualan / Eupan Balik: Kirim pidio sareng hubungan sareng komunikasi sareng palanggan; Pangiriman; Mapay uih deui kunjungan kaayaan panggunaan.
Kasus
Sadaya video ieu ditembak nalika kami nguji produk anu nyusahkeun ku tim pamoto kami, atanapi eupan balik para nasabah na ditembak ti tempat éta. Utamina ngagambarkeun bentuk, struktur, pagelaran, warna sareng panggunaan produk kami. Kukituna éta condong pikeun urang pikeun ningkatkeun….
MACA DEUI
Kasus

Kasus

pasualan
Perriaga

Perriaga

pasualan
Tentang Kami
Guangzhou Joy Inflatable Limited nyaéta pabrik anu khusus dina taman cai inflatable, tenda inflatable sareng airbag stuntable. Kami tiasa nawiskeun solusi anu ngaropéa kanggo lokasi anjeun. Ieu tiasa janten kombinasi produk individu anu cocog sareng anjeun parameter khusus, anggaran sareng dimensi. Kalayan pangalaman kami tina 10 taun katukang di 50 nagara, kami terang anu parantos setups tina segi senang sareng operasi.
Produk urang seueur dianggo dina widang hiburan, paméran, petualangan, tangtangan utami pikeun panggunaan ruangan sareng luar, sareng taman cai jsb, hiburan / kesenangan / olah raga / tempat tujuan wisata sareng saterasna. Kami terang, dina jalan anu maju, aya kasempetan sareng tantangan, kompetisi sareng kerjasama. Tapi urang yakin yén élmu anyar sareng téknologi bakal ngagaduhan peran anu penting dina cara pamekaran sareng inovasi,
kami mastikeun yén urang tiasa nyayogikeun produk inflatable anu cocog sareng alus teuing, dumasar kana para pekerja anu berpengalaman, mesin canggih sareng sistem manajemén kualitas anu ketat.
Hubungi Kami Keunah Rarancang Gratis
Khusus di tenda inflatable sareng kustomisasi taman cai ngambang. Urang nyayogikeun rupa-rupa adat sapertos warna, ukuran, gaya, desain penampilan, kerjakan, percetakan, sareng sajabana Sareng SGS, CE, UL sareng sertifikasi profésional séjén pikeun bahan sareng produk.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese