Produk
JOY minangka pabrikan profesional kanggo taman banyu kembung, tenda inflatable lan airbag stunt wiwit taun 2001.
Produk utama kalebu slide banyu kembung, taman banyu ngambang, jotosan, olahraga inflatable, airbag stunt, pariwara inflatable, lsp.
Waca liyane
PVC ruangan ruangan ruangan gelembung Hotel Inflatable Cry Cry Cry Cry Crystal Clear

PVC ruangan ruangan ruangan gelembung Hotel Inflatable Cry Cry Cry Cry Crystal Clear

Pvc Air Ruangan Camping Tree Tree Mewah Hotel Mewah Hotel Mewah Hotel Mewah sing apik banget kanggo didol. Produsen profesional gelembung gelembung ngasilake kémah sing jelas inflatable sing paling dhuwur. Tarub gelembung sing jelas duwe macem-macem aplikasi kaya Camping, hotel, acara pesta. Kita bisa Cahaya Kemah Cemara Cemara ing macem-macem ukuran, sambutan hubungi kita, tenda gelembung sing luar biasa didol.
Kémang Kémah Udara Udang Udang Udang singap

Kémang Kémah Udara Udang Udang Udang singap

Kémah kémah gelembung gelon udara singap banget kanggo kemah pekar ruangan. Riset Bungah ngasilake kabeh jinis inflatable airtiges kanggo pelanggan ing saindenging jagad. Yen sampeyan nggoleki kemah sing jelas kanggo camping, hubungi kita, tenda gelembung sing luar biasa didol.
Kolam Snowboard Airbag Landing Adol Hawa Air Langsung

Kolam Snowboard Airbag Landing Adol Hawa Air Langsung

Tas Airbag Landing Adolar Bag Air Safety Pad + HTTPS: //www.joyinflatable.com
Kabel Bola Bolon Bola Clear Spherical Cleak Kanggo Kemah

Kabel Bola Bolon Bola Clear Spherical Cleak Kanggo Kemah

Kémah gelembung buncis kubah sing cleerable kanggo kemah ruangan. Kabin gelung inflatable sing apik didol kanthi apik ing pasar internasional lan populer karo akeh pelanggan. Nduwe macem-macem nggunakake, kayata tenda balon kanggo kemah, kémah lawang lawn, etc. Welcome kanggo hubungi kita kanggo entuk rega.
Kustomisasi
Perencanaan: Keperluan pelanggan ngerti lan keprihatinan; Ndandani gaya, warna, ukuran, kerjane produk lan anggaran pelanggan; Miturut syarat lan uneg-uneg saka pelanggan, ngrembug arah utawa kemungkinan kelayakan.
Solusi: Gawe gambar 3 D gumantung karo syarat customer; Nemtokake solusi lan nambah; Gawe urutan produksi kanthi cathetan khusus babagan solusi kasebut.
Pabrik: Miturut tatanan manufature nggambar gambar lan manufature; Tindakake jadwal produksi lan njupuk video sing gegandhengan kanggo pelanggan konfirmasi; Tes produk lan njupuk video sajrone tes.
Sawise Sales / Umpan Balik: Kirim video sing gegandhengan lan komunikasi karo pelanggan; Pangiriman; Mbayar bali ngunjungi kondhisi panggunaan.
Kasus
Kabeh video kasebut ditembak nalika kita nyoba produk inflatable dening tim panembak, utawa umpan balik pelanggan lan nembak saka adegan. Utamane nggambarake wujud, struktur, kinerja, warna lan panggunaan produk. Mangkono iku penting kanggo kita supaya bisa ningkatake….
Waca liyane
Kasus 2

Kasus 2

Kasus
Kasus1

Kasus1

Kasus
Babagan Kita
Guangzhou Joy Inflatable Limited yaiku pabrik sing khusus ing taman banyu inflatable, tenda inflatable lan tas udara stunt. Kita bisa nawakake solusi khusus kanggo lokasi sampeyan. Iki bisa dadi kombinasi produk individu sing cocog karo parameter, anggaran lan dimensi spesifik. Kanthi pengalaman saka 10 taun kepungkur ing 50 negara, kita ngerti sing persiyapan bisa ngerteni babagan nyenengake lan operasi.
Produk kita bisa digunakake ing lapangan hiburan, pameran, petualangan, tantangan utama kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan, lan taman banyu dll, hiburan / kesenengan / olahraga / papan panggonan wisata lan liya-liyane. Kita ngerti, ing dalan ngarep, ana kesempatan lan tantangan, kompetisi lan kerjasama. Nanging kita yakin manawa kawruh lan teknologi anyar bakal entuk peran penting ing babagan pembangunan lan inovasi,
kita priksa manawa kita bisa nyedhiyani produk inflatable sing cocog lan apik, adhedhasar buruh sing berpengalaman, mesin maju lan sistem manajemen kualitas sing ketat.
Hubungi Kita Entuk Desain Gratis
Spesialisasi ing kémah inflatable lan kustomisasi taman banyu ngambang. Kita nyedhiyakake macem-macem adat kayata warna, ukuran, gaya, desain penampilan, makarya, percetakan, lsp. Kanthi SGS, CE, UL lan sertifikasi profesional liyane kanggo bahan lan produk.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa